Wednesday, January 21, 2009

PAS DOK ROK CHETONG, UMNO TOK ROK NGITUNG

ITULAH AYATNYA TERLINTAS DI MINDA AKU BILA FIKIRKAN NASIB WAN FARID KALAH DI TANGAN WAHID PAS YANG DAH TUKAR IMEJ JADI PLAYBOY DALAM POSTERNYA. YAAA... WAHID DAH TAK PAKAI KOPIAH ATAU SONGKOK....MACAM UMUR 30AN WALAUPUN DIA SAMA UMUR DENGAN AKU 51 TAHUN.

MAKNANYA WALAUPUN DOK ROK CHETONG TAPI PAS BIJAK MENGHITUNG NASIBNYA DI PR KECIL KT BARU2 LALU.

SEPANJANG AKU DI KT AKU NAMPAK GERAK KERJA PAS LEBIH BERSEPADU DENGAN PKR DAN DAP SERTA ORANG ATAS PAGAR...MUNGKIN ORANG UMNO SENDIRI YANG TAK MAHU KAT FARID!!!!!!

HARI MENGUINDI AKU LIHAT BEBUDAK BERMOTOSIKAL BEREMPIT TAK HENTI2 DI SEKITAR KT DENGAN MEMBAWA BENDERA BESAR PAS. BEGITU JUGA DALAM MOTOKAR, 4 WHEEL DRIVE DAN KENDERAAN MEWAH MEREKA TAK SEGAN SILU KIBARKAN BENDERA PAS. DI KALA SEMBAHYANG JUMAAT PETUGAS PAS PAKAI BAJU T YANG TERTULIS "PAS UNTUK SEMUA" DENGAN LABANG PAS, PKR DAN DAP. BANGGA MEREKA PULAK LEKATKAN PELEKAT KERETA BERTEMA "PERUBAHAN UNTUK KEMENANGAN RAKYAT." PEBDEKNYA DISEGI GERAKSARAF DAN PERANG PSIKOLOGI PAS AMAT PANDAI MENGHITUNG DAN MENGATUR SERTA MENAWAN HATI PENGUNDI.

BILA AKU TANYA ORANG KUAT UMNO, KATANYA,"BN RELEK JEE, ORANG AKAN MARAH DAN BENCI DENGAN PROVOKAI MELAMPAU PAS NI....." TAPI BETULKAN ANDAIAN ITU ATAU NGITUNG LAGU TU??????

SEMUA ORANG TAHU PAS GAGAL DI TERENGGANU 1999-2004, SEMUA ORANG TAHU DAP, PAS ERDOGAN DAN PKR TAK AKAN BUAT HUDUD PAS TU, SEMUA ORANG TAHU CALUN PAS TUA DAN MODEL LAMA, SEMUA ORANG TAHU PAS DAH DIBIAYAI OLEH ANU2, SEMUA ORANG TAHU PAS LEBONG. SEMUA ORANG TAHU FATWA HAJI HADI UMNO KAPIR DAH DISOROK PAS, SEMUA ORANG TAHU PAS KLU KLEK, SEMUA ORANG TAHU PAS POLEK2 TEK ORANG, SEMUA ORANG TAHU PAS UNTUK SEMUA...DAN TAK SEMUA UNTUK PAS...SEBAB DAP AKAN DAPAT SEMUA PADA JANGKAPANJANG.

PAS TOK ROK CHETONG TAPI PAS BIJAK NGITUNG.... BIJAK LAGILAH SEBAB NEGARA NI MASIH DOMINASI MELAYU.

INGAT YAAAAA "PAS UNTUK SEMUA, SEMUA UNTUK DAP."


1 comment:

rOhock said...

gimik2...hahahaa..tok mun macam mana pulak?