Friday, January 2, 2009

NIK AZIZ SERU JIHAD BUNUH UMNOTOK GURU UMNO ADALAH PARTI DOMINAN IAITU PUNYAI 79 KERUSI DI PARLIMEN SELEPAS PR 2008 YANG LALU.

PAS DAH JADI PARTI KECIL IAITU HANYA 23 KERUSI BERBANDING DENGAN PKR SEJUMLAH 31 KERUSI DAN DAP 28 KERUSI. MCA ADA 15 KERUSI, MIC 3 KERUSI DAN GERAKAN HANYA 2 KERUSI. AKU HANYA SEBUT YANG DI SEMENANJUNG SAHAJA IAITU TAK TERMASUK SABAH DAN SARAWAK...TETAPI SEMUA SEKALI BN ADA 140 KERUSI MAJORITI.....

PAS PULAK YANG TAK ERDOGAN NAK MASUK UMNO ATAU BN MANAKALA YB PKR YANG MELAYU ISLAM PULAK DAH MULAI BERKIRA2 NAK MASUK UMNO ATAU BN...
MAKA MANA RELEVENNYA SERUAN TOK GURU NI. PERANGAI MACAM NI LAH MAKA HAMAS DAN FATAH TAK BERJAYA BERSATU UNTUK KALAHKAN ISRAEL DI TANAH PLESTIN.

.....BACA MS 9 MINGGUAN MALAYSIA , AHAD 27 APRIL 2008 UNTUK TERJAHAN YANG LEBIH POWER TENTANG SERUAN PERPECAHAN DAN PERMUSUHAN NIK AZIZ. DAN SERUAN TOK GURU PULAK UNTUK BERSAMA KAPIR HARBI DAP DLL UNTUK TUMBANGKAN UMNO YANG DAH BERJIHAD SERTA MEMBELA ISLAM.

SOALANNYA: BILA NAK SERU SUPAYA LADANG RAKYAT DI KELANTAN JADI "LADANG BABI" ATAS TITAH PERINTAH SANG MAHARAJA KETUANAN RAKYAT IAITU DAP.

TAPI KITA KENA BERJIHAD TOLAK SERUAN JIHAD BUNUH UMNO OLEH NIK AZIZ......INI DAH SESAT DAN PATUT DIHUDUD KERANA DURHAKA KEPADA KERAJAAN PUSAT. DOSANYA LEMAHKAN MELAYU ISLAM IAITU SANG PENGJIHAD UMNO.

UMNO DOMINAN... PATUT PAS MUQABALLAH DENGAN UMNO... BUKANNYA MUQABALLAH ATAU BERSEKONGKOL DENGAN SANG DOKTRIN ALA KOMUNIS BINTANG TIGA DAP.....KAPIR HARBI!!!!!!!

SALAM UNTUK PENGUNDI BIJAKSANA DI KUALA TERENGGANU... TOLAK SANG TAMAK YANG DAH JADI ADUN.... TAPI KEMARUK KERUSI PARLIMEN PULAK. ITULAH PERANGAI SANG ERDOGAN SUKA AMBIK GAJI ATAU ELAUN LEBIH IAITU DUN DAN PARLIMEN. KERJA PULAK...? TUKANG PENCACAT DAN ADUDOMBA SERTA PEMITNAH UMNO........

PAS.... POLEK2 TEK TEK ORANG......TAPI DIRI SENDIRI MALAIKATLAH KONON.....
INGAT 1999-2004.... PAS ADALAH TALIBAN AFGHANISTAN YANG BALAS DENDAN KAT ORANG UMNO DI TERENGGANU.

HMMMMM SERIK DAH WEEEEIIIII.... TOLAK PAS TALIBAN!!!!!!!!!!!

4 comments:

bungaraya said...

Tang mana sebenarnya yang menunjukkan bahawa Nik Aziz benar-benar faham akan perjuangan bangsa dan agama? Saya ragu akan perkara spt ini. Sehingga bila beliau akan mengakui kedangkalannya itu? Sehingga Kelantan dilanda Thusnami seperti Aceh? Kalau melayu kalah, maka islam juga akan merana di Malaysia. Ingat tu.

gotahlantun said...

SALAM..

BIAR TOK NIK DAN LOBAI2 PAS TERJUN MEMBAWA LABUNYA KE DALAM LOMBONG.

bungaraya said...

Kalau NIk Aziz dan orang-orangnya benar-benar nak berjihad, pergilah ke Palestine. Berjihad membunuh UMNO membawa makna membunuh perjuangan Islam, Melayu dan Malaysia. Bangang pemimpin PAS ni.
Gunakan kedudukannya nya selaku Mursidul PAS untuk memutarbelitkan kata-kata agar dosokong oleh ahlinya yang taksub kpdnya. Inilah PAS.

ganukitedeh said...

Kesiang Ayoh nik, bukang ape kawang raselah macang ayoh nik ning molek bena kalau dak telibak ngan parti PAH. Ayoh nik tok kang dak tau, ghamai pemimping PAH yang nok jadi ahli politik pasal nok kang pangkak ngan pitih. Gi maghi gi maghi angkak bulang jaja ISLAM. Oghang kapir buakng dak peghati mehke...bahkang ade yang senyumng sampai ke tehinga...dah le mehke kapir, dak tebuke lak ngan kemurniang agama ISLAM...guane gamok?