Sunday, September 8, 2019

JABATAN KSK DIPERLUKAN BAGI MEMBUNUH PERSEPSI PH KERAJAAN SEPENGGAL ???

JABATAN KOMUNIKASI STRATEGIK KHAS ATAU KSK PERLU DITUBUHKAN SEGERA DI BAWAH JPM BAGI MELAKSANAKAN TUGAS2 PEMBINAAN BANGSA DAN NEGARA YANG PERNAH DIMAINKAN OLEH SEKURANG2NYA 3 AGENSI PADA MASA DULU.

3 AGENSI BERKENAAN IALAH BTN, JASA DAN PLKN.

PADA MASA INI MASYARAKAT UMUM ATAU PUBLIK TELAH DITANAMKAN DENGAN PERSEPSI BAHAWA PH KERAJAAN SEPENGGAL 5 TAHUN SAHAJA.

DARIPADA TINJAUAN RAMBANG SAYA MELALUI MEDIA SOSIAL DAN BERSEMUKA NAMPAKNYA PERSEPSI INI MENJADI VIRAL DAN MULAI MENJADI PUBLIC OPINION, KHASNYA KEPADA PENGUNDI2 MELAYU YANG MERASAKAN MELAYU DAN ISLAM TERHAKIS DAN TERANCAM OLEH DAP.

SELAIN ITU DIMOMOKKAN OLEH PASUAMNOR BN BAHAWA PH TIDAK SETABIL DAN SEMACAM ADA USAHA UNTUK PRESIDEN PKR IAITU DSAI UNTUK MENJADI PM KE 8 DALAM MASA TERDEKAT.

PERSEPSI INI JUGA DIPERCAYAI BILA PAS DAN AZMIN PKR SOKONG TUN M JADI PM HINGGA HABIS PENGGAL 2023.

MANAKALA SIBUK PULAK ISU VIDEO SEMBURIT YANG KATANYA NAK BUNUH AZMIN ALI DARIPADA JADI PM KE 8 ???

NAMPAK TAK LOGIK.

TAPI POLITIK ADALAH PERMAINAN ISU DAN PERSEPSI. MULA2 TAK LOGIK LAMA2 PENGUNDI AKAN PERCAYA.

CONTUHNYA ADA SEKARANG INI PENGUNDI YANG RINDUKAN ZAMAN BOSSKU BIK MAMA JADI PM DOLU DOLU....

MACAM2 MOMOKKAN DAN BERITA PALSU DISEBARKAN OLEH PASUAMNOR BN UNTUK MEYAKINKAN PENGUNDI BAHAWA PH NI GAGAL TOTALLY..

APA YANG SAYA NAMPAK SELAKU BEKAS PEGAWAI KANAN PENERANGAN SELAMA 35 TAHUN DI JAPEN, KKMM, KERAJAAN PH TIDAK ADA USAHA YANG BERKESAN DARIPADA PIHAK PH UNTUK MEYAKINKAN PENGUNDI BAHAWA PH ADALAH KERAJAAN YANG STABIL UNTUK MALAYSIA MENJADI HARIMAU ASIA PADA 2030 ATAU MEMBAWA KEPADA MALAYSIA BERSIH YANG BERSATUPADU SEBAGAI " BANGSA MALAYSIA" MENJELANG 2050.

PASUAMNOR BN CUBA MEMBERIKAN PERSEPSI YAKINKAN PENGUNDI BAHAWA RAKYAT DITIPU OLEH PAKATAN HANCING,  KONONNYA PH MENANG PRU KE 14 KERANA FITNAH DAN MANIFESTO TIPU TAK LEH BUAT, RAKYAT RINDU ZAMAN BN MALAH RINDU ZAMAN BOSSKU BIK MAMA DS NAJIB RAZAK DAN LAIN2 LAGI LAH CERITA PENGLIPUR LARA PAK PANDIR POLITIK PASUAMNOR BN.

MAKA MUNCUL BOSSKU BIK MAMA DS NAJIB YANG DIKATAKAN SATU FENOMENA YANG MENANGKAN PAKATAN PASUAMNOR DALAM PRK DI CAMERON HIGHLAND, SEMENYEH DAN RANTAU N9.

KEMUDIAN AKAN MUNCUL PULA 14 SEPTEMBER NI SATU DEKLARASI PASUAMNOR BN MEMBUKTIKAN BAHAWA KERJASAMA UMNO PAS BERSAMA MCA, MIC DLL ADALAH REAL DAN BUKAN PALSU.

ADAKAH NI AKUJANJI PASUAMNOR BN UNTUK MEMPERKUATKAN LAGI NILAI2 TAKFIRI ATAU PELAMPAU UGAMA DALAM MASYARAKAT MALAYSIA SEPERTI AMANAT HAJI HADI DI BANGGOL PARADONG DAN TRAGEDI MAMALI, BALING ???ATAU DEKLARASI PASUAMNOR BN NI UNTUK MENYUBURKAN LAGI TAKSUB ASSOBIAH DAN PERKAUAMAN DI MALAYSIA SEPERTI DEKLARASI SETAPAK DAN PERISTIWA 13 MEI 1969 ???YANG NYATA PM TUN M TELAH MENGESAHKAN BAHAWA MASAALAH UTAMA PH IALAH "KOMUNIKASI TAK BERKESAN."MAKA UNTUK MENJAWAB PERSOALAN ITU DAN MELAKSANAKAN MISI DAN VISI PEMBINAAN NEGARA BANGSA MALAYSIA MENJELANG 2050, JABATAN KSK, JPM PERLU DITUBUHKAN SEGERA.

KSK INI PERLU MENJELASKAN SEMUA ISU PERLEMBAGAAN NEGARA KHASNYA RUKUNEGARA DAN KONTRAK SOSIAL.DISAMPING ITU KSK IALAH INSTRUMENT PERPADUAN NEGARA BAGI MENOLAK SEMANGAT 13 MEI 1969, TOLAK DEKLARASI SETAPAK, TOLAK MAMALI, TOLAK AMANAT HAJI HADI, TOLAK BOSSKU BIK MAMA, TOLAK  CASJ IS KING, TOLAK KELEKTOKRASI, TOLAK KONGKALI KONG POLITIK LONGKANG DLL.

SEBALIKNYA MALAYSIA BERSIH, MALAYSIA MAKMUR YANG DIKONGSI BERSAMA, MALAYSIA BERSATU HATI DAN PERPADUAN PERLU DIJADIKAN LANDASAN PEMBINAAN NEGARA KE ARAH MENJADI HARIMAU ASIA DAN NEGARA BERSATUPADU MENJELANG 2050.

PERSETANKAN JANGAN LAYAN  DAN ABAIKAN PASUAMNOR BN BUAT SANDIWARA LUAR BIASA DENGAN BERITA PROPAGANDA PALSU.
YANG MAHA PENTING TOLAK DELARASI PERKAUAMAN DAN TAKFIRI PASUAMNOR BN SERTA JOM HUMBAN KE DASAR LAUT CINA SELATAN BUAT SELAMA2NYA...... 

1 comment:

Marsya said...

AYO Bergabung Bersama AJOQQ | Menawarkan Berbagai Jenis Permainan Menarik.
1 ID untuk 8 Permainan Poker, Domino, Capsa Susun, BandarQ, AduQ, Bandar Poker, Sakong, Bandar66 ( NEW GAME!! )
Dapatkan Berbagai Bonus Menarik..!!
- Bonus Cashback 0.3%. Dibagikan Setiap hari SENIN
- Bonus referral 20% SELAMANYA
- Minimal Deposit dan Withdraw hanya 15 rb Proses Aman & cepat
- 100% murni Player vs Player ( NO ROBOT )
Whatshapp : +855969190856
website : AJOQQ.INFO