Thursday, March 26, 2009

BATU DAN POKOK SERTA ROH JAHILIYAH

http://bukitgantangbyelection.blogspot.com/ laporkan
22.3.09
ORANG SIBUK NAK PILIHAN RAYA ~ PR SIBUK LELONG SERPIHAN TUGU DEMOKRASI (22 Mac 09)

Ipoh - PR akan mengadakan majlis lelongan serpihan Tugu Demokrasi yang musnah akibat perbuatan pihak tidak bertanggungjawab baru-baru ini sempena persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) Keempat Penggal ke-2 DUN Perak Darul Ridzuan. Program itu akan diadakan di bawah pokok demokrasi pada hari Ahad ini jam 11 pagi.

Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming dalam sidang akhbar di Wisma DAP di sini, semalam berkata, sebanyak lima keping serpihan yang kini telah dijadikan sebagai cenderahati akan dilelong pada hari berkenaan.

"Kami hanya membuat enam cenderahati sahaja dan satu daripadanya akan kami simpan sebagai kenangan di Wisma DAP"

"Kami buka harga bidaan dari serendah RM500 untuk setiap cenderahati ini. Hasil kutipan itu digunakan untuk membina tugu lebih besar dalam empat bahasa iaitu bahasa Melayu, Inggeris, Mandarin, dan Tamil,"katanya.


Menyingkap Kembali Detik-detik Majlis Perasmian Tugu PR Oleh Nizar


nizar dengan terhegeh-hegehnya merasmikan tugu PR sempena memperingati berakhirnya zaman pemerintahan dia dan "saudara-saudaranya" yang cuma bertahan 11 bulan..sabo je le.


"Hooreey..kita dah berjaya buat 1 lagi koje gilo yang tak pernah di buat orang lain dalam abad ini..hehe


"Kenapakah aku di sini? Sampai bilakah aku di sini?ByE : takde masa nak pikir pasal batu2 ni.kalau batu permata ok le..hehe
Disediakan Oleh Bukit Gantang By E pada 3:35 AM 4 komen

No comments: