Monday, August 25, 2008

DARI OTAI
Monday, August 25, 2008

MENGAPA TAK MAU BERSUMPAH?

bila orang lain buat kenyataan bersumpah, dia pun canang ke hulu ke hilir. bila saifu dan najib bersumaph dia gelisah. semua orang dipanggil untuk ya kan dia.
kalau betul dia ikhlas, bersumpahlah cara yang betul ikut mazahab dia, kita nak tengok. TG Nik Aziz jadi saksi! dan ajarlah saiful sumpah yang betul tu...
Posted by otai at 3:35 PM 0 comments
Labels:

13 PENGKHIANATAN DSAI

ADA 13 PERKARA DSAI ADALAH PENGKHIANAT MELAYU, IAITU DESPERADO DAN POLITIKUS FANTASI YANG BANKRAP IDEA... BONGKAR TETAP BONGKAR!
1. EKONOMI KITA TAK TEROK MACAM ANUAR KATA KERANA SEMALAM, AHAD SAYA KE SEBERANG PRAI CITY SHOPPING CENTRE DI BANDAR PERDA YANG BESARNYA MUNGKIN 3 KALI GANDA CARFOUR WANGSA MAJU, KL (BARU BUKA) BEGITU SESAK.PARKING PENUH DAN SEMUA KEDAI DALAM TU PENUH PELANGGAN, NAK MELANGKAH PUN SUSAH.KALAU EKONOMI TEROK TENTU SHOPPING CENTRE NI TAK ADA ORANG DATANG.
2. PERPADUAN TULEN TAJAAN PAKATAN RAKYAT ADALAH SATU TOPENGAN. TERDAPAT 2 ATAU LEBIH SENARAI KABINET DSAI. TAPI DIA NAFI... HABIS MANA YANG BENAR... MENGAPA SEMBUNYI?
3. ISLAM DAN MELAYU TIDAK LAGI MENJADI AGENDA DSAI SEJAK JADI BONEKA DAP DAN KUASA BARAT.PERJUANGANNYA JADI AGEN DAN ALAT DAP SAJA.
4. HARAPAN BARU UNTUK DAP DAN PARTI PERKAUMAN SERTA CHAUVANIS MEMERINTAH NEGARA.
5. ANUAR DESPERADO AKAN GUNA APA SAHAJA KERANA NAK TUTUP ISU MORALNYA DAN KEGAGALANNYA JADI PM SEJAK ZAMAN TUN DR M LAGI.
6. DEB PERLU DITERUSKAN UNTUK RAKYAT MALAYSIA. TERIMA FTA AKAN HANCURKAN EKONOMI RAKYAT MALAYSIA, KERANA CINA MALAYSIA BELUM MAMPU BERSAING DENGAN CINA TAIWAN, HONG KONG, SINGAPURA DLL.
7. DSAI BERTOPENGKAN PERJUANGAN SOSIALIS IAITU MEMBELA RAKYAT TETAPI DIA SEBENARNYA TEGAKKAN KAPITALIS ASING.
8. TSUNAMI YANG DISEBUTKAN UNTUK MERUBAH MALAYSIA ADALAH MEMBAWA KEHANCURAN DAN MALAPETAKA KEPADA MASADEPAN NEGARA YANG SELAMAT, AMAN DAN MAKMUR.
9. DSAI KETULAH KERANA KENA SUMPAHAN DATO HANG TUAH YANG PERJUANGKAN MELAYU IAITU "TAK KAN MELAYU HILANG DI DUNIA". KATA DSAI "RAKYAT TAK KAN HILANG DI DUNIA."
10. FTA ADALAH PENJAJAHAN BARAT DI ABAD 21
11. POLITIK FANTASI DSAI SEMUANYA BOHONG DAN MEMUKUL GENDANG KOSONG. BUKTINYA SEMUA YANG DIKATAKAN TAK PERNAH JADI NYATA. PADANYA SEMUA FITNAH DAN KONSPIRASI TETAPI DIA SENDIRI YANG BERMIMPI.
12. DIA PENAKUT SEBAB ITU AJAK ORANG PERTAHANKAN MARUAH DI KUBUNYA PERMATANG PAUH. KALAU BERANI BERTANDINGLAH DI BANDAR TUN RAZAK ATAU KUALA KANGSAR NANTI... ATAU LEMBAH PANTAI.
13.ANUAR MEMBUNUH SEMUA SEJARAH DAN KEDAULATAN PERJUANGAN MELAYU SEJAK MALAYAN UNION 1946. USAHA BELIAU MEMBERI HAK YANG SAMA KEPADA SEMUA KAUM SEBAGAIMANA HAK MELAYU ADALAH AGENDA PENJAJAH BARAT SEJAK DULU.INI ADALAH SATU PENGKHIANATAN. MALAYSIAN MALAYSIA ADALAH IDEA LEE KUAN YEW SINGAPURA SEJAK 1963 LAGI.KUAN YEW AMAT BANGGA DENGAN KEJAYAAN LIM KIT SIANG DAP ANAK DIDIKNYA BERJAYA MENJADIKAN ANUAR BONEKA MEREKA.APAKAH INI BUKAN PENGKHIANAT
Posted by otai at 3:23 PM 0 comments
Labels:

No comments: